windykacja niezwróconych środków

WysÅ‚ane przez nowikiadam123 
16
windykacja niezwróconych środków
15 pa¼ 2024 - 10:48:18
ktoś może polecić do kogo się zwrócić o zwindykowanie kasy z giełdy?
inwestowałem na platformie, okazuje sie że to byli oszuści, którzy naciągnęli mnie na wpłaty, a okazało się że tam wszystko było fikcją
Re: windykacja niezwróconych środków
15 pa¼ 2024 - 10:53:12
hejka, z kim grałeś, z jakim brokerem, na jakiej platformie?
też mam przygodę z jedną taką, dax40 i też nie chcieli mi pieniędzy oddać, ale to na początku roku miałam z nimi styczność, no i mnie ukradli raptem 750plnów
21 pa¼ 2024 - 13:44:25
szukając info o DAX40 trafiłam przy okazji na wpis niejakiego BronisławaLLL, może was zainteresuje, chyba kolejna nieciekawa platforma

"@bartosz: ja nie mogę wypłacić stąd pieniędzy investment-pte.com ,
ogólnie to i tak dziwne to wszystko jest, ich dodatkowa strona tam gdzie muszę się zalogować żeby na to swoje nieszczęsne konto sie zalogować, to tutaj user.desc-account.org tu za to mają terminal handlowy wt.desc-account.org
czy ktoś jeszcze będzie zlecał sprawę do prokuratury? ja mam zleconą i z początkiem nowego tygodnia będzie ruszała sprawa, nikłe szanse są na zbiorowe postępowanie, ale może to i dobrze, już kiedyś miałem taką zbiorówkę i masakra trwało to latami, więc też nie dajcie się wciągnąć w zbiorówki jakby kto wam proponował
Gdyby ktoś miał handlować u tych sku*** to uważajcie na Anna Makowska - to była moja analityczka, która mi ukradła pieniądze z konta, wcześniej przez krótki czas miałem Bożenę, ale nie pamiętam już nazwiska, na pewno to była inna osoba, ale to ona mnie skierowana do Anny"
23 pa¼ 2024 - 08:33:02
znajdź prawników, niech zrobią czy założą dla ciebie sprawę, ale muszą też cie reprezentować przez całą taką sprawę !!! bo sam jeśli nie jesteś prawnikiem raczej tego nie ogarniesz a prokurator się wypnie później na sprawe i na ciebie
a policja - ehh, to prawda, robia tylko wymagane minimum, a czesto nawet tego nie robią !! poza tym oni mają dla sadu służyc jako pomagierzy do najgorszej roboty, sami z siebie to nawet palcem do d.. nie trafią przecież
23 pa¼ 2024 - 08:35:00
Malwina86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szukając info o DAX40 trafiłam przy okazji na
> wpis niejakiego BronisławaLLL, może was
> zainteresuje, chyba kolejna nieciekawa platforma
>
> "@bartosz: ja nie mogę wypłacić stąd
> pieniędzy investment-pte.com ,
> ogólnie to i tak dziwne to wszystko jest, ich
> dodatkowa strona tam gdzie muszę się zalogować
> żeby na to swoje nieszczęsne konto sie
> zalogować, to tutaj user.desc-account.org tu za
> to majÄ… terminal handlowy wt.desc-account.org
> czy ktoś jeszcze będzie zlecał sprawę do
> prokuratury? ja mam zleconÄ… i z poczÄ…tkiem
> nowego tygodnia będzie ruszała sprawa, nikłe
> szanse są na zbiorowe postępowanie, ale może to
> i dobrze, już kiedyś miałem taką zbiorówkę i
> masakra trwało to latami, więc też nie dajcie
> się wciągnąć w zbiorówki jakby kto wam
> proponował
> Gdyby ktoś miał handlować u tych sku*** to
> uważajcie na Anna Makowska - to była moja
> analityczka, która mi ukradła pieniądze z
> konta, wcześniej przez krótki czas miałem
> Bożenę, ale nie pamiętam już nazwiska, na
> pewno to była inna osoba, ale to ona mnie
> skierowana do Anny"

Możesz dać namiary na prawników którzy ci sprawę obsługują??
23 pa¼ 2024 - 08:38:10
o ja też się podepnę bo szukam pomocy w sprawie platformy user.desc-account.pro, też ma problem żeby wypłacić pieniądze, a pracownicy tej spółki: Performance investment Pte Ltd mnie chyba właśnie próbują szantażować i zastraszać
23 pa¼ 2024 - 09:59:17
Tak, mialem taką sytuację i pomogla mi kancelaria z trojmiasta, udalo się odzyskać prawie calosc tego co "zainwestowalem". Mogę podać namiar: 696//718//446//
23 pa¼ 2024 - 10:09:55
Tak, mialem taką sytuację, ze "zainwestowalem" nie tam gdzie trzeba. Ostrzegam przez wspólpracą z nimi - firstproxchange.com. Narobili mi sporo problemów.
23 pa¼ 2024 - 10:10:47
Tak, mialem taką sytuację, ze "zainwestowalem" nie tam gdzie trzeba. Ostrzegam przez wspólpracą z nimi - firstproxchange.com. Narobili mi sporo problemów.
23 pa¼ 2024 - 10:11:28
23 pa¼ 2024 - 10:19:19
Też mialem taka sytuacje. Zainwestowalem na investipros.pro i zablokowali mi konto, bo niby coś źle zrobilem, a to byla oszukancza platforma

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2024-10-23 10:20 przez Miroslaw.
23 pa¼ 2024 - 10:32:45
O nie, mam tu sporo zainwestowane. A co siÄ™ tam dzieje? Co oni robiÄ…?
24 pa¼ 2024 - 07:24:28
hejka, pewnie że mogę i zostawię namiar, proszę
696 x 718 x 446 to numer do biura które zajmuje się moją sprawą, ale zostawiam numer do kancelarii nie do samych prawniczek, bo tam przydzielani są adwokaci dla każdego osobno

gdyby ktoś korzystał, to też weźcie pod uwage ze prawnicy działają cały czas i mogą nie odebrać telefonu, zdarza im się, ale smiało dzwońcie i próbujcie się później dodzwaniać
na pewno doradzą, a czy będą mogli pomóc, to już nie wiem, trzeba samemu sprawdzić
24 pa¼ 2024 - 07:27:55
pawel44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o ja też się podepnę bo szukam pomocy w sprawie
> platformy user.desc-account.pro, też ma problem
> żeby wypłacić pieniądze, a pracownicy tej
> spółki: Performance investment Pte Ltd mnie
> chyba właśnie próbują szantażować i
> zastraszać

heja Paweł, no po pierwsze bardzo mi przykro ze wciągnęli cie w granie u nich i ze teraz nie daja ci spokoju, to chore i przykre, wiem, przezywałam to samo, od jakiegoś czasu mam spokoj i do mnie brokerzy z platformy nie dzwonią, ale wiem jak to jest, spróbj zadzwonic do prawników którzy mnie prowadzą sprawę 696-718-446, z resztą już podawałam dzisiaj innej osobie które prosiła o kontakt, może też będą mogli coś dla ciebie zrobić,
a jeżeli oszuści dalej wydzwaniają to sobie spróbuj z nimi nagrać rozmowę, czy kilka, nie przejmuj się tym co oni paplają, bo to pewnie tylko przez telefon tacy groźni są i nic więcej, pociągnij za język, niech śpiewają ile się da i opowiadają albo dalej szantażują, czemuby nie, będziesz miał więcej na nich dzięki temu !!!
30 pa¼ 2024 - 20:47:50
Witam ja tez zostalem okradziony przez tych zlodzieji jutro bede dzwonil pod ten numer razem jak sie zbierzemy tym lepiej dla nas zebysmy szybciej odzyskali swoje skradzione pieniadze dzieki za post pozdrawiam jak by co to moj nr angielski 074.666.47.011 a to moj email tomaszfigiel@interia.pl pozdrawiam dzieki za post mam nadzieje ze wiecej okradzionych ludzi sie odezwie a nie zostawi sprawe tak jak jest z mysla ze nic nie da sie zrobic .7
13 lis 2024 - 20:38:28
Jeśli macie firmę która jest zadłużona i nie wiecie co z tym zrobić to polecam ofertę na sprzedam zadłużoną firmę i może to was zdziwić ale są przedsiębiorstwa które skupują inne spółki w których widza potencjał i wdrażają swoje plany finansowe i strategie. To może być szansa dla spółki. Sprawdź koniecznie na ofertę i się zapoznaj z tematem.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować