Wszystko jak krew w piach

WysÅ‚ane przez Piotrstrike 
4
Wszystko jak krew w piach
24 pa¼ 2024 - 12:03:16
stracilem forse na inwestycjach . Platforma z której korzystałem nazywa się FINCARE GLOBAL PTE. LTD nękali mnie telefonami i smsami po tym jak chciałem zerwac wspolprace i odzyskac wplacone srodki, niestety nic mi sie nie udało a byłem z tym na policji ,powiedzieli ze nie wiedza o co biega - ktos tu moze mial stycznosc z oszustwem tego typu?
Re: Wszystko jak krew w piach
25 pa¼ 2024 - 09:37:54
podbijam, bo to oszuści fincare-global.com, user.terminal-account.net
12 lis 2024 - 07:51:22
Ktoś może ma aktualne informacje na temat sytuacji tej firmy?
https://mechatronika.tech/
03 gru 2024 - 12:43:25
Właśnie założyłam im sprawę. Ci z FINCARE GLOBAL PTE. LTD (user.terminal-account.net, user.terminal-account.info) to manipulanci ,ludzie przeszkleni jak psy, mówią te swoje zasrane regułki, i naciągają na kasę, czym więcej, tym lepiej. Mnie wycyskali na 30 tyśięcy a zaczeło się od 1000 z czyli 250 dol.
Niestety dałam się nabrać, zaufałam, a teraz zrobię wszystko aby wyrwać te pieniądze z gardła tym oszustom.
Chciałabym ostrzec innych przed tymi pasożytami. IM NIE ZALEŻY ABYŚCIE ZAROBILI, TYLKO ABYŚCIE STRACILI!!!!!! Jeśli już coś u nich straciliście to dzwoncie od razu do prawnika!!! jak polecam swojego - 533q118q594
Mają was totalnie w d...pie Przedstawiają się jako przyjazne dusze, opiekunowie a wbijają ci nóż w plecy
Wiec skoro pytasz gdzie szukac pomocy to tak pod tym numerem tÄ… pomoc napewno znajdziesz
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować