Inwestycyjne pogadanki

Wysłane przez michal124 
19
Inwestycyjne pogadanki
11 lut 2025 - 08:37:34
Dzień dobry, ze względu na to ,że jest coraz więcej osób poszkodowanych w sytuacjach związanych z oszustwem inwestycyjnym postaram się tu wrzucać fałszywych brokerów by was ostrzec przed wejsciem z nimi we wspolpracę. Mam nadzieje ,że mi pomożecie. Pozdrawiam
Re: Inwestycyjne pogadanki
11 lut 2025 - 08:44:39
Ja zacznę od strony na ,której sam inwestowałem wiele miesięcy. Jest to firma All Shores Advisory Ltd i wszystkie linki z jakich korzystałem i stworzyli przez ostatnie late i miesiące allshoresadvisory.com, trade.allshoresadvisory.com
all-shoresadvisory.com, allshoresadvisory.net, all-shoresadvisory.net . Oni ciągle zmieniają te linki by na rynku oszukać kolejne ofiary a najnowszym ich linkiem jest trade.allshadv.io na ktory już widziałem ,że wiele osób się żaliło. Ja straciłem tam kupę forsy mówię tu o ćwierciu miliona złotych. Dawałem się im nabierac na kase jak głupi przez te kilka miesięcy. Miałem analityka ,który prowadził mnie w tych całych inwestycjach ,ze względu na to ,ze byłem zielony robiłem wszystko co mi kazali. Wpłaty za wpłatą aż czas przyszedł ,żeby coś wypłącic ,bo trzeba za coś żyć. Olewali moją każdą prośbę i doszło do momentu , w którym okazało się ,że mam opłacić podatek od wygranej. Ja wiedziałęm ,że podatek odprowadza sie tylko i wyłacznie wtedy gdy taka kasa pojawi się na koncie. Dlatego skapnąłem się i zacząłem szukać informacji o firmie. I tak jak myślałem okazało się to scamem. Jest to jedna z większych fałszywych firm brokerskich. Utrzymują sie na rynku już kilka lat.
11 lut 2025 - 11:10:44
Kolejny scam na ,który wiele osob straciło czas i swoje pieniądze Edelweiss Wealth Advisors (ewa-trading.com, terminal.ewa-trading.com) niby szwajcarski broker. Fakty są takie ,że działają na waszej krzywdzie i manipulują ludzmi by uzyskac od was kolejne wpłaty wiec ostrzegam!!
13 lut 2025 - 11:47:33
Nie bać się mówić o tym głośno to banda złodzieji! SMRT CAPITAL PTE LTD ( smrtcapitalpte.ltd , user.private-account.pro ) Cięzko bedzie wam odzyskac cos samodzie;lnie bez zadnej porady z kancelarii czy adwokata łapcie tu numer 533 118 594 ktory pomogl mi z firmą powyżej (All shore advisory)
13 lut 2025 - 12:30:56
To jak hipnoza ,patrzysz i saldo z dnia na dzien rosnie wiem jak to wyglada bo inwestowałem na platformie, to było to samo - tak jak i te platformy robia wszystko by sie uwierzytelnic a gdy juz wiedza ze dałes sie nabrac sa w stanie wykrasc wszystko co im udostepnisz bo firma Groshare Limited - grosharelimited.com, webtrader.groshareltd.trade umiejetnie je wykorzysta by na was krasc czy wyludzaac na innych ofiarach
13 lut 2025 - 12:57:56
Uwaga! Vanguard Group (adresy: access.adv-desk.com, user.adv-account.com/dashboard, user.ajsdajs2938.com) to oszustwo! Zarządzają tym ludzie z podejrzanym wschodnim akcentem, którzy obiecują wysokie zyski, ale w rzeczywistości nie wypłacają żadnych pieniędzy. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek inwestowanie lub podawanie swoich danych na tych stronach. To typowy scam, który tylko wyciąga pieniądze od nieświadomych użytkowników. Bądźcie czujni!
13 lut 2025 - 13:04:58
Nexus LLC adresy:
investingfdx.io
my.investingfdx.io to totalni oszuści! Wyłudzają nie tylko kasę, ale też wrażliwe dane – czyli wszystko, czego potrzebują, żeby potem naciągnąć inwestorów na jakieś dziwne zobowiązania i płatności. Jeśli myślisz, że zarobisz, to lepiej od razu się zastanów – ta firma to tylko pułapka! Trzymaj się od nich z daleka, bo to czysty scam.
13 lut 2025 - 14:19:26
Odrax Group odraxgroup.com , peraccesslive.odraxg.com , odrax-grp.com oraz powiązane domeny evcsfrdmcxz.xyz , odraxgrp.com to fałszywe platformy inwestycyjne, które działają jako scam. Te strony internetowe służą wyłącznie do wyłudzania danych i środków od użytkowników. Nie ma na nich żadnych rzeczywistych wypłat – zamiast tego manipulują ofiarami, obiecując zyski, których nigdy nie wypłacają. Zalecamy unikanie tych stron i niepodawanie tam żadnych danych osobowych ani finansowych. Kontaktujcie sie z tym tematem z kancelaria ktora działa na oszustwach inwestycyjnych od 6 lat i są w stanie wam pomoc. Gdańsk, numer 533-118-594
14 lut 2025 - 13:21:18
Platformy takie jak lvl-singapore-pte.net , user.client-desk.co oraz wt.client-desk.co są uznawane za oszukańcze i stanowią poważne zagrożenie dla bezpieczeństwa Twoich danych osobowych. Wielu użytkowników zgłasza utratę środków finansowych oraz trudności w odzyskaniu zainwestowanych pieniędzy. Dodatkowo, strony te mogą wykorzystywać Twoje dane do nieautoryzowanych celów, narażając Cię na kradzież tożsamości. Zalecamy unikanie tych platform i nieudostępnianie im żadnych wrażliwych informacji. Jeśli już nawiązałeś z nimi kontakt, skonsultuj się z prawnikiem specjalizującym się w tego typu oszustwach oraz monitoruj swoje konta bankowe pod kątem podejrzanych aktywności.
17 lut 2025 - 08:35:28
Strony Rate Taker oraz Hotspot3000 ( cfd.take10-rate.com , 1ratetaker1.com , cfd.1ratetaker1.com , cfd.rate1taker.com , hotspot3000.com , cfd.hotspot3000.com , api.hotspot3000.com , hot3000spot.com ) to scam! Lepiej ich unikać, bo stosują różne formy manipulacji, obiecując szybkie zyski, a na końcu i tak kasa przepada. Nie dajcie się nabrać, nie podawajcie swoich danych i nie wpłacajcie pieniędzy – odzyskanie ich będzie mozliwe tylko i wyłacznie gdy posiadacie odpowiednie dowody.
17 lut 2025 - 12:16:52
Strona mobtrader.london-limited.trade to scam! Stosują manipulacje, aby wyłudzić pieniądze, a na końcu i tak wszystko przepada. Nie rejestrujcie się, nie podawajcie swoich danych i absolutnie nie wpłacajcie żadnych środków.
17 lut 2025 - 12:46:12
Jeśli natknąłeś się na strony takie jak mobtrader.london-limited.trade , entrustcapltd.com , capitalsystematics.com , digital-sync.com czy millennium-trading.co , to bądź bardzo ostrożny! Są to nowe linki stworzone przez firmy zajmujące się oszustwami finansowymi. Te strony wyglądają na profesjonalne platformy inwestycyjne, ale w rzeczywistości ich celem jest wyłudzanie pieniędzy.

Jeśli już padłeś ofiarą lub masz jakiekolwiek wątpliwości co do ich wiarygodności, warto skontaktować się z kancelarią prawną specjalizującą się w takich sprawach. Polecam kancelarię pod numerem 533-118-594, która pomaga odzyskać stracone pieniądze i walczyć z oszustami. Lepiej działać szybko, aby mieć szansę na odzyskanie swoich środków!
18 lut 2025 - 11:08:07
Coinbase Bit ( coinbasebit.io , coinbasebit.org , coinbasebit.vip ) to oszustwo! Podszywają się pod znane marki, aby wzbudzić zaufanie i manipulować ludźmi w celu wyłudzenia pieniędzy.
Według analizy BrokerChooser, Coinbase Bit nie jest regulowany przez żadną instytucję finansową, co oznacza brak nadzoru i wysokie ryzyko utraty środków.
18 lut 2025 - 11:13:00
Uwaga na Expo Trust ! ( user.expo-trust.pro , wt.expo-trust.pro , expo-trust.net )

Ten "broker" działa jak dobrze zaplanowana pułapka – najpierw obiecują szybkie zyski, potem manipulują, by wyłudzić kolejne wpłaty, a na końcu... znikają Twoje pieniądze. Nie daj się nabrać!
20 lut 2025 - 08:53:44
Ostrzeżenie przed Inova Ltd ! ( my.inova-ltd.com , inova-ltd.com , my.inova-ltd.com.co , my.inova-ltd.pro , trade.inova-ltd.com.co , trade.inova-ltd.com )

Zostałem oszukany przez tę platformę. Na początku wszystko wyglądało wiarygodnie – profesjonalnie wyglądająca strona, obietnice wysokich zysków i „pomocni” doradcy. W rzeczywistości była to tylko manipulacja mająca na celu wyłudzenie kolejnych wpłat.

Kiedy przestałem inwestować i próbowałem wypłacić środki, zaczęły się problemy. Kontakt z obsługą stał się utrudniony, a moje pieniądze zniknęły. Po jakimś czasie zauważyłem również, że moje dane zostały wykorzystane do nieautoryzowanych transakcji.

To komentarz pewnej osoby, która do mnie napisała ,wstydzi się tego jak dała się omamić takim oszustom. Nie wstydzcie sie kazdy popełnia błędy ,musicie sobie z tym radzić nikt za was tego nei zrobi...
20 lut 2025 - 09:00:27
Ta platforma stosuje manipulacje, aby wyłudzić pieniądze od swoich klientów. Najpierw obiecują wysokie zyski i namawiają do kolejnych wpłat, a gdy próbujesz wypłacić środki – kontakt się urywa, a pieniądze znikają. Mowa tutaj o firmie Gradual Solutions Inc Pte Ltd ( gradualsolutionsltd.com , mobtrader.gradualsolutionsltd.trade ) przez ,którą weszłam w długi...pojawiła się iskiera nadzieji kiedy zaczęłam wspołpracować z kancelaria pod numerem 533 118 594 ,która na takich oszustwach działa i pracuje. Polecam jeżeli jesteście w takim tragicznym stanie jak ja i nie wiecie co zrobić.
To wiadomość od niejakiej Joanny - pozdrawiam cię i spokoju.
Warto skontaktować się i dowiedzieć co zrobić ,jeżeli jest nadzieja na odzyskanie pieniędzy. Dajcie znać jezeli sprawdzicie numer.
26 lut 2025 - 11:17:58
Uwaga! Strona coinwizr.top to platforma, która może okazać się oszustwem. Po dokonaniu inwestycji, użytkownicy nie mają dostępu do swoich środków, a kontakt z obsługą klienta jest niemożliwy. Platforma może wykorzystywać naiwność inwestorów i obiecywać nierealistyczne zyski. Zdecydowanie nie warto inwestować na tej stronie! Należy zachować szczególną ostrożność przy podejmowaniu decyzji o inwestycjach online.
19 mar 2025 - 08:10:21
Znów głośno o Odrax group !!
Ostrzeżenie przed oszustwem – Odrax Group ( odraxgroup.com, peraccesslive.odraxg.com, odrax-grp.com ) oraz powiązane strony (evcsfrdmcxz.xyz, odraxgrp.com)
Znalazłem ciekawy artykuł w temacie oszustwa tej platformy, warto przeczytac perspektywe osoby ktora przez nich została oszukana, może komuś to pomoże
[medium.com]
10 maj 2025 - 09:25:34
Finansoft S.R.O., Trading4Pro (my.trading-page.io)
Spay SG PTE (spay-sg-pte.com).
user.sync-digital.io | user.enxb.digital | user.sync-digital.space | user.sync-digital.pro | user.sync-digital.icu | wt.sync-digital.org
GOLD SOLUTIONS – goldsolution.top
Zeon Global (my.zeon-ltd.pro) na to wszystko uwazajcie to scamerzy!!
skontaktujcie sie z kancealria pod numerem 533118594 jezeli zostaliscie ofiara oszustwa
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować